İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Er Görevinden Ayrıldı

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Er, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Er, yazılı açıklamasında, 2001 yılı itibarıyla Yıldırım ilçesinde kurucu üye olarak başladığı görevi boyunca, İlçe Başkanlığı, İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği yaptığını belirtti.

Görevleri süresince Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışkanlığını ve dürüstlüğünü örnek aldığını dile getiren Er, şunları kaydetti:

''Vatandaşlarımıza hizmet etmeyi ama sadece hizmet etmeyi ibadet olarak gördüm. Halkımızdan aldığımız güç ile bu görevlerimi başarıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu düşüncelerle halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile sürdürdüğüm Bursa İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini gönlüm kırık olarak İl Başkanımız Sedat Yalçın'ın talebi üzerine bırakmış bulunuyorum. 38 aydır bana güç veren eski İl Genel Meclis Başkanımız Nurettin Avcı ve şimdiki Başkanımız Nedim Akdemir'e, benimle beraber ilçe ve köy köy gezen her zaman yanımda olan meclis üyelerimize, desteklerini çalışmalarımda esirgemeyen ilçe başkanlarıma, köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.' '
Kaynak: AA