Kuşadası’nda Çocuk Ressamlardan Yıl Sonu Sergisi

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde Özel Naci Akdoğan İlköğretim Okulunun öğrencilerinin hazırladığı resim ve seramik sergisi açıldı.

Kuşadası’nda Çocuk Ressamlardan Yıl Sonu Sergisi
Resim öğretmeni Ebru Oral ve Seramik öğretmeni Gülce Yeşilpınar yönetiminde çalışmalarını yürüten 200’den fazla öğrenci yaptıkları resim, seramik, cam işleri ile sergiye katıldı.

Özel Naci Akdoğan İlköğretim Okulu Kurucu Temsilcisi Cengiz Eğriboz, İlköğretim Müdürü Emine Özçam, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışında bir konuşma yapan Cengiz Eğriboz öğrencilerinin işlerini tüm Kuşadası’nın görebileceği sergi salonu olan İbramaki Sanat Galerisinde açılmasından memnun olduğunu belirtti.

Öğretmen ve öğrencilere emekleri için teşekkür eden Eğriboz, çocuk ressamlara başarılar diledi.

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç resimlerin çok yaratıcı olduğunu vurgulayarak gelecekte çocuk ressamların sergi açabilmeleri için İbramaki Sanat Galerisinin yetmeyeceğini çünkü birçok yeni ressamın yetişeceğini söyleyerek öğretmen ve öğrencileri kutladı ve çiçek verdi.

Sergi açılışında kurdele kesildikten sonra öğrenciler ve veliler sergideki resimleri izlerken keman çalan okul öğrencisi Tuana Eren, kemanı ile yaptığı müzik için yoğun alkış aldı .
Kaynak: İHA