Chp Kuşadası Gençlik Kolları’nda Ferhat İlhan Dönemi

CHP Gençlik Kolları Kuşadası İlçe Teşkilatı olağan genel kurulunda Ferhat İlhan yeni gençlik kolları ilçe başkanı oldu.

Chp Kuşadası Gençlik Kolları’nda Ferhat İlhan Dönemi
CHP Gençlik Kolları Kuşadası İlçe Teşkilatı olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Emre Fazlılar yaş sınırı nedeniyle aday olmazken, tek liste halinde gidilen kongrede Ferhat İlhan CHP Kuşadası Gençlik Kolu’nun yeni başkanı seçildi. Büyük ilgi gören seçimlerde ayrıca, 10 asil ve 10 yedek üyeden oluşan gençlik kollarının yeni yönetim kurulu üyeleri ile 34 kişilik il delegeleri de belirlendi. Partililerin büyük ilgi gösterdiği ilçe binasındaki kongrede konuşan CHP Kşuadas ıİlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “ Çok önemli bir süreçte göreve gelen arkadaşlarımızın başarılı bir şekilde görev yapacaklarına ve iki yıllık süreçte partimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Yeni seçilen başkan ve yönetim kurulundaki genç arkadaşlarımızın yaklaşan yerel seçimlerde de partimiizin başarılı sonuç almasında katkıları çok büyük olacaktır. Kendilerine inanıyor ve güveniyoruz. Ayrıca iki yıl başarılı şekilde görev yapan ve yaş haddinden dolayı aday olmayan Emre Fazlılar ve yönetim kurulu üyelerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

Daha sonra konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise siyasette gençlere büyük görevler düştüğünü belirterek, “ Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda gençler en büyük güvencemiz. Çok başarılı bir genel kurulu yaşıyoruz. Bu örnek genel kurulun gerçekleşmesine katkı koyanlar ile hem yeni seçilen arkadaşlarımızı hem de geçmiş dönemde görev yapanları kutluyorum. Birlikte çok daha başarılı günler göreceğiz “ diye konuştu.

Bu arada, Ferhat İlhan başkanlığındaki CHP Kuşadası Gençlik Kolları’nın 10 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: “ Şükran Abacı, Hakan Aydın, Mustafa Bilir, Kemal Cesur, Ömer Çelik, Savaş Çırban, Gülfem Demir, Seçil Sungur, Türker Uygur ve Umut Yaşar “
Kaynak: İHA