Cenkyeri Beldesinde Öğrencilere Dünya Klasikleri Dağıtıldı

Soma ilçesinde Eynez bölgesinde 36,5 milyon ton kömürü gün yüzüne çıkarmaya hazırlanan Demirexsport-Fernas firması, Cenkyeri'nde öğrencilere dünya klasikleri setlerinden çok sayıda kitap hediye etti.

Cenkyeri Beldesinde Öğrencilere Dünya Klasikleri Dağıtıldı
Soma ilçesine bağlı Cenkyeri beldesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yapılan kitap dağıtım törenine; Demirexport Fernas Soma-Eynez Proje Koordinatörü Mehmet Ali Kargı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Dikici, okul müdürü Mustafa Çağan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Sınıfları teker teker dolaşarak kitapları öğrencilere teslim eden Mehmet Ali Kargı, Soma'da yeni bir firma olduklarını, Cenkyeri'ndeki iki okula dünya klasikleri setlerinden dağıtarak bir nebze olsun eğitim öğretime destek olmak istediklerini ifade etti.

Eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirten Kargı, misafirperverliklerinden dolayı her iki okul yöneticilerine ve İlçe Milli eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy'a teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Altunsoy ise, Demirexport firması koordinatörü Kargı'ya dünya klasiklerinden önemli eserleri öğrencilerle buluşturması ve eğitime destek oldukları için öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür etti .
Kaynak: İHA