Beşiktaş Başkanı Orman, Arınç'ı Ziyaret Etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.

Arınç’ın kendileri için değerli bir ağabey olduğunu belirten Orman, kulübün durumuyla ilgili sohbet ettiklerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Arınç’ın kendileri için değerli bir ağabeyi olduğunu ve şahsi olarak da dostluğunun olduğunu aktaran Orman, görüşmede Beşiktaş Kulübü'nün son durumu üzerine bilgi verdiğini ve Arınç'ın kendisini seçimler dolayısıyla tebrik ettiğini bildirdi. 'Statla ilgili de konuştunuz mu?" sorusuna ise Orman, "Takımla, statla ilgili kendisinin sorduğu sorulara cevap verdim. Kendisi Beşiktaş'la çok ilgili bizde ona bilgi vermeye çalıştık." dedi.

Arınç’ın Beşiktaş’ın Avrupa’ya gidişinden duyduğu memnuniyetin hatırlatılması üzerine de Orman, "Arınç, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmemiz gerektiğini, son taraftar olaylarından duyduğu rahatsızlıktan ve bu konuda topluma verilecek mesajlardan bahsetti. Bizde çizgimizin olumlu yönde olduğunu, Beşiktaş'ın bu çizgiden hiç sapmayacağını bilmesini istedik." ifadelerini kullandı.