Kadın sürücü bisikletli erkeği evire çevire dövdü

İngiltere'de öfkeli kadın sürücü, trafiği yavaşlatan erkek bisikletçiyi evire çevire dövdü.

Kadın sürücü bisikletli erkeği evire çevire dövdü
İngiltere'nin Gloucestershire kenti yakınlarındaki Bibury kasabasında öfkeli bir kadın sürücü, trafiği yavaşlatan bir erkek bisikletçiyi evire çevire dövdü.

Ancak kadın bununla yetinmeyip polisi arayarak, bisikletli bir erkek tarafından dövüldüğünü iddia etti.Aynı günlerde internet paylaşım sitesi Youtube'a düşen kamera görüntüsü, olayın tam tersi şekilde meydana geldiğini gösterince, polis adam dövmek ve polise yalan beyanda bulunmak suçlamasıyla kadının peşine düştü.

Daily Mail'in haberine göre, olay, Bibury yakınlarında dar bir yolda meydana geldi. Kamera görüntülerine göre bir kadın sürücü öfkeyle otomobilinden çıkarak orta yaşın üzerinde olan bisiklet sürücüsünün üzerine yürüdü.Bisiklet sürücüsünün yolun ortasından giderek trafiği yavaşlatmasından dolayı deliye dönen kadın sürücü, adamı evire çevire dövüp bisikletini tekmelerken, bisikletli sürücünün karşılık vermediği gözlendi.

Kadın sürücü daha sonra Gloucestershire polisini arayarak, bir erkek tarafından dövüldüğünü iddia etti.Polis şüpheli erkeği ararken, aynı günlerde Youtube'a düşen ve kim tarafından yüklendiği bilinmeyen bir görüntü, olayın tam tersi şekilde meydana geldiğini ortaya koydu.Polis şimdi internet sitesine koyduğu bu görüntü ve ilanla, olayın mağduru olan erkekle öfkeli kadın sürücüyü arıyor.