Eczacı Odası'ndan Valiliğe Ziyaret

14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle Antalya Eczacı Odası yöneticileri, Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu'nu ziyaret etti.

Eczacı Odası'ndan Valiliğe Ziyaret
Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle Antalya Valiliğine ziyarette bulunan Antalya Eczacı Odası Başkanı Kerem Zabun ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek eczacıların 14 Mayıs Eczacılar Günü'nü kutladı. Cevheroğlu, TBMM'ye sevk edilen eczacılık yasa tasarısının doğru bir yasa tasarısı olduğunu belirtti.

Antalya Eczacı Odası Başkanı Kerem Zabun da, bilimsel eczacılığın 173'üncü yılını 'Bitkisel İlaçlar' temasıyla hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Zabun, “Biz yaşadığımız sorunları çözüm önerileriyle beraber, reel ülke ekonomisini düşünecek şekilde, çeşitli projeler geliştirip devletimizin önüne koymaya çalışıyoruz. Yarın büyük bir ihtimalle TBMM gündemine gelecek olan ve yıllardır özlemle beklediğimiz yasamız çıkacak” diye konuştu.

Valilik ve emniyet teşkilatına teşekkür eden Kerem Zabun, Antalya'da nöbetçi eczanelerin güvenlik sorunu olmadığını ve huzur içinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA