AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç Açıklama Yaptı

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, muhalefet partisi gibi kavga siyaseti değil, hizmet siyaseti yaptıklarını belirtti.

Enç, yaptığı yazılı açıklamada, Konyaaltı ilçe teşkilatının düzenlediği değerlendirme toplantısına katılarak değerlendirme yaptığını belirtti.

Türkiye'de ve Antalya'da 12 Haziran 2011 seçimlerinde büyük bir zafere imza attıklarını ifade eden Enç, şunları kaydetti:

''Üç defa üst üste ve oyumuzu yükselterek iktidar olarak milletimizle birlikte büyük bir zafere imza attık. Dünyada bunun bir örneği yok. 2014'te Allah izin verirse Konyaaltı halkını AK hizmetle buluşturacağız. Konyaaltı'nda vatandaşımıza faydalı yatırım ve sosyal etkinlik konularında yapılan hiçbir hizmet yok.

Muhalefet partisi gibi kavga siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz. Büyükşehir belediyesinin yapamadıkları ortada. Yaptığı hiç bir şey yok. Birbirleriyle kavga etmekten hizmet üretemiyorlar. Büyükşehirin kendilerine göre çok önemli olan hizmetleri 2.5 yılda yaptığı Bira Festivali ve Fatih üst geçidi.''

Döşemealtı ve Kepez'in Antalya'nın parlayan yıldızı olduğunu vurgulayan Enç, şöyle devam etti:

''Büyükşehir 'borç var' diye ağlarken, AK belediyeler gece gündüz hizmet için çalışıyor. Muhalefet belediye başkanları makam araçlarından inip halkın içine girsinler. Kulakları duymadığı, gözleri görmediği için halkı anlamıyorlar. Kepez ve Döşemealtı'na baksınlar ve hizmet nasıl yapılır görsünler.' '
Kaynak: AA