Merhum Muhsin Yazıcıoğlu Adına Sorgun’da Hatıra Ormanı Oluşturuldu
Üç yıl önce Kahramanmaraş'ta helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına hatıra ormanı oluşturmak için ağaç dikimi yapıldı.

Ağaç dikimi etkinliğine katılanların arasında 76 yaşındaki vatandaşın da ağaç dikiminde yer alması takdirle karşılandı.Sorgun Alperen Ocakları Başkanı Alaattin Daşdan, Muhsin Yazıcıoğlu adına hatıra ormanı oluşturduklarını ifade ederek, "Ağaç dikmenin dinimizde de önemi çok büyüktür. Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” Hadis-i Şerif’ini hatırlattı. Ağaç dikmenin ne kadar önemli olduğunu dile getiren Daşdan, “Önemli olan Allah rızası için böyle güzel şeylere vesile olabilmektir.” diye konuştu.
Daşdan, ağaç dikimine katılan herkese canı gönülden teşekkür etiğini ve ağaç dikmeyi artık geleneksel hale getirerek, her sene böyle etkinlikleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.Ağaç dikimi organizasyonunda Sorgun halkı tarafından toplam 2 bin 500 ağaç özenle dikildikten sonra, halka yemek dağıtıldı. Yemeğin ardından, Sorgun Alperen Ocakları’na ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür edildi. Yapılan yemek duasının ardından program sona erdi.
