Engelliler Haftasında Forbes Sevgi Yolunda Kermes Kuruldu

Buca Engelliler Derneği ve Engelli Halk Eğitim Merkezi dernek üyeleri ve katılımcı kursiyerlerinin el emekleriyle hazırladıkları kolye, takı, kazak, yelek, ahşap boyama tepsi gibi birçok ürünleri satışa sunuluyor.

Engelliler Haftasında Forbes Sevgi Yolunda Kermes Kuruldu
Kermes açılışını gerçekleştiren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı bu önemli güne Kosova’dan gelen misafiri Kosova Milletvekili Müferra Şinik ile katıldı.

Buca Kaymakamlığı ve Buca Belediyesi’nin destek verdiği kermesin açılışında Müşerref Mahmut Tınaz İlköğretim Okulu özel sınıf öğrencileri halk oyunu gösterisiyle alkış topladılar.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, engellilerin yaptığı ürünleri çok beğendiğini söyledi.

Tatı, “Belediye Başkanı olmadan önce ticaretten gelen biriyim. Devamlı koşturan, üreten ve ürettiğini ihraç eden bir insanım. Toplumumuz da Engelli Derneklerin de gerçekten engelliler olduğuna inanırdım. Ama buraya gelip bakıyorum ki meğer bizler engelliyiz. Şimdi ye kadar bunu fark edemediğimiz için, şimdiye kadar sizlerin önünü açmadığımız için engelin kendimiz de olduğuna sonuna kadar inanıyorum. Bunun için sizlerden özür diliyorum ama tek engel var oda kendimiziz aşılmayacak hiçbir engel yoktur” diye konuştu .
Kaynak: İHA