Elektriği Kesilen Mahalle Sakinlerinden Protesto

Ankara'nın Mamak ilçesinde, iki gündür aralıksız elektriği kesilen mahalle sakinleri, durumu protesto etti.

Demirlibahçe Akpınar Sokak'ta kesintileri protesto eden vatandaşlar, bir yıldır aralıklarla sokakta elektriksiz kaldıklarını belirterek, tepkilerini dile getirdi.

Mahalle sakinlerinden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, konuyla ilgili muhatap bulamamaktan şikayet etti.

Karadağ, Dikimevi'nden sokaklarına kadar gelen elektrik hattını taşıyan kabloların deforme olması nedeniyle bir yıldır çalışma yapıldığını ve bu nedenle elektrik kesintisi yaşandığını anlattı.

Belediye olarak konuyu ilgililere en üst düzeyde bildirdiklerini belirten Karadağ, ''Belediye Başkanımızın yaptığı üst düzey genel müdürler toplantısında konuyla ilgili Enerjisa'dan ve elektrik kesintilerinden sadece Mamak'ın değil, Ankara'nın tüm ilçelerinin şikayetçi olduğu defaatle dile getirildi.

Maalesef bugüne kadar bununla ilgili bir önlem alınmadı. Mamak Belediyesi olarak eğer bu kabloların yenilenmesiyle ilgili kepçe, iş makinelerine iş düşüyorsa biz yarın başkanımızla birlikte burada olacağız. Mahallenin sorununu en kısa sürede çözülmesine katkı sağlayacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA