Ak Parti Denizli Milletvekilleri Zeybekci, Yüksel ve Dalbudak Anneler Günü'nü Kutladı

AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Anneler Günü'nü kutladı.

Zeybekci, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk toplumunda annelerin ayrı bir yerinin olduğunu kaydetti.

Annelere olan sevginin bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini dile getiren Zeybekci, ''Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka hiçbir sevgi yoktur. Bizlerin bu günlere gelmesinde büyük fedakarlıklar yapan, bizlere yol gösteren, bizleri biz yapan annelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum'' dedi.

Mehmet Yüksel de dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygusunun annelik olduğunu belirterek, ''Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay annelerimizindir. Tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge anneler çok ayrı bir yere sahiptir. Anneler Gününün, anlamı sevgi ve saygının ifadesi olarak çok büyüktür'' ifadelerini kullandı.

Nurcan Dalbudak ise annelerin, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir toplumun temelini oluşturduğunu dile getirerek, ''AK Parti ailesi ve bir kadın olarak, annelerimizin siyasette, ekonomide ve birçok toplumsal alanda daha etkin olması en büyük dileğimizdir. Kadınlarımızın etkinliği demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü de hiç kuşkusuz geliştirecektir'' dedi.

Kaynak: AA