‘Projelerde Engellilerin Hassasiyeti Gözönüne Alınıyor’

Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, hiç kimsenin hayatının sonuna kadar engelli olmayacağının garantisi olmadığını belirterek, projelerinde engellilerin hassasiyetini gözönüne aldıklarını söyledi.

‘Projelerde Engellilerin Hassasiyeti Gözönüne Alınıyor’
10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Denizli Valiliği, Belediyesi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler, valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı.

Törene Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Vali Yardımcısı Acar, engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Altın da engellilerin haklarını anlattı.Konuşmaların ardından çok sayıda engelli, Denizli Belediye Bandosu eşliğinde valilik önünden belediyeye kadar kortej yürüyüşüne katıldı.

Yürüyüş sonunda Başkan Vekili Günalp, engellilere hitap etti. Günalp, “Yaptığımız tüm projelerde, engellilerin hassasiyetini gözönüne alıyoruz. Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırarak yaşamlarını kolaylaştırmaları adına bu hassasiyete dikkat ediyoruz. Hiç kimse engelli olmayacağını düşünmesin. Örneğin ben, 10 dakika sonra düşüp engelli kalabilirim. Sizler için çeşitli programlar hazırladık. Bu vesileyle haftanızı tebrik ediyorum.” dedi .