Balıkesir’de Eğitim İdarecileri Telekonferansta Buluştu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okul müdürleri ve müdür yardımcıları il genelindeki meslektaşlarıyla telekonferansta buluştu.

Balıkesir’de Eğitim İdarecileri Telekonferansta Buluştu
Celal Toraman Anadolu Lisesi Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç’un öncülüğünde bir araya gelen 75 idareci, Milli Eğitim Bakanlığı Baş Müfettişlerinden Yusuf Ziya Özcan’ı dinledi. Balıkesir’de, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden sonra okul müdürleri de telekonferansta bir araya geldi. Balıkesir’e gelen bakanlık baş müfettişlerinden Yusuf Ziya Özcan, il merkezi ve ilçelerdeki okul müdürlerini telekonferansta bir araya getirdi. Burhaniye de Celal Toraman Anadolu Lisesi’nde bir araya gelen okul müdürleriyle yardımcıları ilki yaşadı. Konferansta öğretmen, öğrenci ve veli ilişkilerinin ele alındığını bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç, ilçede 700 öğretmenin görev yaptığı okullarda 9 bin öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Gelişen teknolojinin iletişimi kolaylaştırdığını bildiren müdür Uruç, bundan sonra düzenlenecek olan telekonferansa bütün eğitimcilerin katılmalarını amaçladıklarını bildirdi .
Kaynak: İHA