Akyokuş’ta Düzenleme Çalışması Yapılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir Yolu Akyokuş mevkisinde yol genişletme, düzenleme ve seyir terasları çalışması yapıyor.

Akyokuş’ta Düzenleme Çalışması Yapılıyor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akyokuş’ta yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akyürek, Konya’da tüm şehir girişlerini, bütün ana arterleri yeniden düzenlediklerini hatırlatarak, Beyşehir Yolu girişinde de büyük bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Başkan Akyürek, “İstanbul Yolu, Ankara Yolu, Aksaray Yolu, Adana Yolu, Karaman Yolu, Akören Yolu, Seydişehir Yolu ve Beyşehir Yolu. Bütün bu çıkışlarda en modern kent uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Şu anda Akyokuş’ta devam eden çalışmada seyir terasları, yolun genişletilmesi, duvarla güzel alanların oluşturulması, aynı zamanda Akyokuş’taki tesisimizden itibaren birinci kalite asfaltla şehir girişinin yeniden tanzimini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Akyokuş’taki çalışmanın yıl içinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Akyürek, yapılan düzenlemelerle tüm şehir girişlerinin Türkiye’de konuşulacağını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA