Mehmet Likoğlu, Etkinlikler Kapsamında Vali Celalettin Güvenç'i Ziyaret Etti

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, yardımcıları ve polis memurlarıyla birlikte Vali Güvenç ile makamında görüşen Likoğlu, hafta içinde yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Ziyaret vesilesiyle Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Güvenç de bu yıl çok nezih bir kutlama programının yapıldığını belirtti.

Hafta içinde düzenlenen bir toplantıya katılmak için Şanlıurfa'ya gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen, şehit yakınları ve emekli emniyet mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldığını hatırlatan Vali Güvenç, şunları kaydetti:

''Gayet güzel bir toplantı oldu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Aynı şekilde önümüzdeki hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik de etkinliğin bir bölümüne katılarak, arkadaşlarımıza teşekkürlerini iletecekler. Bu memleketin birlik beraberliği için emek veren, çalışan, hayatlarını riske atan, canlarını veren bütün polis memuru kardeşlerimize, emniyet mensuplarına rahmet diliyoruz. Çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.''

Ziyaretin ardından Vali Güvenç, Emniyet Müdürü Likoğlu'na plaket verdi. Polisler de Vali Celalettin Güvenç'e çiçek hediye etti .
Kaynak: AA