AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan'ın Okul Ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, MÜSİAD üyeleriyle birlikte Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Tetirli köyündeki ilköğretim okulunda incelemelerde bulundu.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Tetirli köyündeki ilköğretim okulunda incelemelerde bulunduklarını ve 1962 yılında inşa edilen okulun artık kullanılmaz hala geldiğini onarılması için ise iş adamı Osman Demirci'den yardım istediklerini belirtti.

Erdoğan, iş adamı Demirci'nin desteği ile okulda gereken bakım ve onarım çalışmalarının başlatılacağını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

''İş adamı Osman Demirci için eğitim denince akan sular durur. Gaziantep'te bu alanda birçok önemli projeyi gerçekleştirmiş, Mardin ve Midyat'a faaliyet gösteren okullara destek sağlamış hayırsever bir dostumuzdur. Gaziantep'ten Adıyaman'ın Besni ilçesindeki Tetirli Köyü İlköğretim Okulu'na yardım eli uzatması çok manidar bir destektir.

Bu yardım aslında önemli bir mesaj içermektedir. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, bütün öğrenciler bizim çocuklarımız, bütün okullar bizim okullarımızdır. Kendisini yürekten kutluyorum. Adıyaman milletvekili arkadaşlarımla Tetirli köyünün ve Köseceli beldesinin sorunlarıyla ilgili görüşmeler yaparak çözüm için ben de elimden gelenleri yapacağım.''

Tetirli Cami'ne minare yapılması konusunda vatandaşlardan gelen talebe karşın bin lira para yardımında bulunduğunu ve caminin yapımı için ödenek konusunda da yardımcı olacağını ifade eden Erdoğan, okul bahçesine oyun alanı isteyen minik bir öğrencinin de isteğini kırmayacağını belirterek, ''Bu küçük çocuğumuzun büyük bir öz güvenle okul bahçesine oyun alanı isteği beni mutlu etti. Bunların yapılması için gerekli çalışmaları yürüteceğiz'' dedi .
Kaynak: AA