Uzaktan Kumandalı Araba Yataklar İlgi Gördü

23. İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO 2012) Uluslararası Fuar Alanında başladı.

Uzaktan Kumandalı Araba Yataklar İlgi Gördü
Fuarda tanıtıma çıkan araba şeklindeki çocuk yatakları vatandaşlar tarafından ilgi gördü. İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç tarafından açılan fuara 184 firma katılırken 50 bin ziyaretçi ve 500 milyon dolarlık iş hacmi hedefleniyor. Açılışın ardından davetliler, ilk kez MODEKO 2012 kapsamında görücüye çıkan ürünleri ziyaret etti. Çocuk, bebek ve genç odaları gruplarında iddialı olan Rengarenk Mobilya standındaki arabalı yatak ziyaretçiler tarafından ilgi gördü. MODEKO'ya katılmaktan memnun olduklarını belirten İlkay Kömürcü, ürünlerinin İzmirliler tarafından beğenilmesinden dolayı gururduyduklarını ifade etti.

Araba şeklindeki çocuk yataklarını ilk kez fuarda sergilediklerini dile getiren Kömürcü, şöyle konuştu: "Yatağın tasarımı kendimize ait. Buradaki ilgiden çok memnunuz. Uzaktan kumandalı arabalı yatakta ses, park ikaz sistemleri bulunuyor. Ürünlerimizde kullanılan malzemelerde ise kanserojen madde ve sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmıyor."Kömürcü, ürünlerinin yakında İzmir'deki mağazalarda da yerini alacağını söyledi.

Araba şeklindeki yatakta gazetecilere poz veren Esra Kazaz da çocuklardan yoğun ilgi gördü.İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 4 Nisan'da başlayan MODEKO 2012, 8 Nisan'a kadar sürecek. İlk dört gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek fuar, son gün 19.00'da kapanacak .