Kutlamalar Kapsamında Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, Akasyaaltı mevkisinde bulunan Polis Hatıra Ormanı'ndaki fidan dikme töreninde, doğadaki güzelliklerin sürdürülmesine katkı da bulunmak amacıyla ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini belirterek, doğanın dikilen fidanlarla bugünkünden daha güzel bir hale geleceğine inandığını söyledi.

Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, Bilecik Üniversitesi Genel sekreteri Rüştü Mumcu, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Latif Erkan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri ile polis memurları ve Atatürk İlköğretim Okulu izci grubunun katıldığı etkinlikte, 200 çam fidanı toprakla buluştu.

Öte yandan, Özel İmge Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri ile 5-6 yaş grubu 12 çocuk, Emniyet Müdürü Emir Gökpınar'ı ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen ve merak ettikleri soruları yanıtlayan Gökpınar, çeşitli hediyeler verdi.

Eğitim Salonu'nda Hacivat ile Karagöz orta oyunu eşliğinde ''Uyulması Gereken Trafik kuralları'' konulu slayt gösteriminin ardından çocuklar, birimleri gezdi .