Hitit Üniversitesi Öğrencileri Kargı Yaylasında Kamp Yapacak

Çorum Hitit Üniversitesi, İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübüne üye 40 kişilik bir öğrenci grubu Kargı Yaylasında kamp yapacak.

Hitit Üniversitesi Öğrencileri Kargı Yaylasında Kamp Yapacak
Hitit Üniversitesi İşletmecilik ve Girişimcilik kulübü Mayıs ayında iki gün bir gece kamp kuracak. Kamp yeri olarak Kargı yaylasını seçen kulüp öğrencileri kamp kurulacak yer için keşif yaptılar.

Kamp yeri olarak Kargı yaylasını özellikle seçtiklerini ifade eden İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü Başkanı Ahmet Ölçer, " Kargı Çorum'un İlçeleri arasında en güzel orman ve yaylalara sahip bir ilçemiz. Bizde kulüp olarak kendi ilimiz sınırlarında yeralan ancak ismi yeterince duyulmayan Kargı yaylasını seçtik. Amacımız kulüp üyeleri için bir aktivite düzenlerken aynı zamanda Çorum'un çok fazla bilinmeyen güzelliklerine dikkat çekmek istedik" dedi.

Kamp organizasyonunu Mayıs ayında gerçekleştirileceğini kaydeden Kulüp Başkanı Ölçer, 40 kişilik bir grupla Kargı yaylası'nda kamp kuracaklarını söyledi.

Kamp konusunda Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın kendilerine sınırsız destek verdiğini belirten Ölçer, kamp çadırı ve kamp süresince yemek ihtiyaçlarının Kargı Belediyesi tarafından karşılanacağını ifade etti.