Hilmi Bilgin, Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Hilmi Bilgin, mesajında, ''Halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişinin temini, devletimizin bütünlüğü için fedakarca hizmet veren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yıl dönümünde, polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Avukat Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Emniyet teşkilatımız son yıllarda özverili çalışmalarıyla saygın kurumlarımız sıralamasında üstlere yükselmiştir. Şüphesiz bu yükselişte özverili, sağduyulu, uluslararası ve ulusal mevzuata ve hukuka uygun çalışmaları etkin rol oynamıştır. Türk Emniyet Teşkilatı personeli, organize suç örgütü ve terörle mücadelenin yanı sıra asayiş olaylarında ve sosyal proje uygulamalarında da çok büyük başarılara imza atmıştır. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir bilinçle ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de Sivas'ımızda görev yapan tüm polislerin Polis Haftası'nı kutluyorum.''
Kaynak: AA