Topladıkları Yardımları Öğrencilerine Dağıtıyorlar

Mardin’in Yeşilli ilçesinde görev yapan öğretmenler, memleketlerinde topladıkları yardımları kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahibi öğrencilerine dağıtıyorlar.

Topladıkları Yardımları Öğrencilerine Dağıtıyorlar
Mardin’nin Yeşilli İlçesi Atatürk İlköğretim Okulunda görevli öğretmenler Nazlıgül Pınarbaşı, Cihan Yıldırım ve Serkan Şahin, Yeşilli ilçesinde örnek davranışları ile vatandaşların takdirini kazandı.

Atatürk İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğretmeni Serkan Şahin, Yeşilli ilçesinde görev yaptığı sürede halk ile iç içe olmayı hedeflediklerini belirterek, topladıkları yardımları ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi.

Mersin’de hayır severler vatandaşların özellikle doğudaki kardeşleri için kıyafet yardımı göndermelerinin kendilerini sevindirdiğini belirten Şahin, "Bu resim doğu ve batı kardeşliğinin en büyük kanıtıdır. Özellikle Mersin halkına ve organizasyona öncülük eden rehber öğretmenimiz Nazlıgül Pınarbaşı ve Cihan Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlar asla unutulmaz. Mardin halkı vefalıdır. Bizlere sahip çıkıyor. Her konuda destek veriyor. Türkü, Arabı,Kürdü hepsi bu topraklarda kardeşçe yaşıyor.” dedi .