Şehadetinin 92. Yıl Dönümünde Şahinbey'in Hayatı, Mücadelesi ve Aksiyoner Kişiliği'' Konulu Konferans Düzenlendi

Şahinbey Kaymakamlığı tarafından ''Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri'' programı kapsamında ''Şahadetinin 92. yıl dönümünde Şahinbey'in Hayatı, Mücadelesi ve Aksiyoner Kişiliği'' konulu konferans düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Doç.Dr. Bilgehan Pamuk'un konuşmacı olarak katıldığı konferans, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Doç.Dr. Bilgehan Pamuk, yaptığı konuşmada, Şahinbey'in çocukluk yıllarından beri girişimci, atılgan ve üstün liderlik vasıflarına sahip bir yapısı olduğunu belirtti.

Konferans sonunda Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş tarafından GAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Doç.Dr. Bilgehan Pamuk'a teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Konferansa Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.