Has Parti’den, Başkan Özhaseki’ye Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür

HAS Parti Kayseri İl Başkanı İsmail Gökşen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki'ye, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Has Parti’den, Başkan Özhaseki’ye Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önce Has Parti İl Başkanı İsmail Gökşen ve beraberindeki partililer, ardından Mimarlar Mühendisler Grubu Kayseri Şubesi temsilcilerini, makamında kabul ederek, ayrı ayrı görüştü.

Başkan Özhaseki'nin ilk ziyaretçileri HAS Parti'liler oldu. HAS Parti İl Başkanı İsmail Gökşen, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Özhaseki'ye, Kayseri'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "İlk olarak şehrin altyapısının tamamlanması noktasında, sonra sosyal alanda yaptığınız hizmetler ve özellikle Kayseri'nin bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerleyen mega projeleri hayata geçirdiğiniz için size ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

HAS Partililer olarak, Kayseri'deki huzur ve istikrara katkı sağlamak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Gökşen, HAS Parti olarak Kayseri'de yürüttükleri yeni anayasa ile ilgili anket çalışması hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgi verdi. Başkan Özhaseki ise HAS Parti İl Başkanı Gökşen'e hizmetlerinde başarılar dileyerek, siyasi partilerin toplumlar ve ülkelerdeki öneminde değindi.

Daha sonra Mimarlar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şube Başkanı Celal Dündar Selçuk ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Özhaseki, konuklarıyla bir süre görüştü. Geçtiğimiz günlerde Mimarlar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şubesi'nde yapılan genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Selçuk'a, yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Özhaseki, yönetimlerde gençlere fırsat verilmesi gerektiğini ifade etti.