'Anadolu Kaplanları' Sahaya Çıkıyor

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi'nce kentte bu yıl 2.'si organize edilecek olan; 'ASKON Halı Saha Turnuvası'nın 7 Nisan'da başlayacağı ve 5 hafta süreceği bildirildi.

'Anadolu Kaplanları' Sahaya Çıkıyor
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ASKON Adana Şube Başkan Yardımcısı ve Tertip Komitesi Başkanı İmam Gazali Hıradağı, düzenlenen turnuvadaki amaçlarının; ASKON üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirip, yeni dostluk köprülerinin kurulmasına fırsat sunmak olduğunu anlattı. Üyeler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı artırırken, spora da öncülük edeceklerinin altını çizen Hıradağı, sporcuları teşvik edip, aynı zamanda da onları elde edecekleri başarılarla ödüllendirmek istediklerini dile getirdi.

7 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan; 'ASKON Hala Saha Turnuvası'nın, 27 Mayıs'ta oynanacak final karşılaşmasıyla birlikte sona ereceğini kaydeden Hıradağı, 5 hafta sürecek olan organizasyonda büyük bir heyecan ve çekişme yaşanmasını beklediklerinin altını çizdi. Hıradağı, “Tüm işadamlarımızı, çok zevkli ve çekişmeli geçeceğini düşündüğümüz maçlarımızı izlemeye davet ediyorum. Maçlar pazar günleri 12.00-19.00 saatleri arasında günde 4 maç şeklinde yapılacak. Her zaman yol haritası olarak belirlediğimiz o sözü bir kere daha söyleyerek, tüm katılımcı takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Unutulmamalıdır ki, spor: dostluk, barış ve kardeşliktir.”