Ak Parti İl Başkanı Dengiz'in Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye'de emniyet teşkilatının da güçlü olacağını belirtti.

Dengiz, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk polisinin güç şartlarda görev yaptığını ve güvenliğin vazgeçilmez unsuru olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Dengiz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Son yıllarda başarıyla yürüttüğü çalışmalarla suçluların, çetelerin ve mafyaların millet üzerindeki tasallutunu kırmak için çaba sarf eden polis teşkilatımızın bu başarılarla daha nice yıl dönümleri kutlamasını temenni ediyorum. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin görevleri arasındadır. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye-de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize de başarılar diliyorum.' '