Adana Optimum Birinci Yılını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak

Hizmete açıldığı günden beri Adana’nın marka değerine katkı sunan Adana Optimum AVM, birinci yaşını yarından itibaren kendisini kucaklayan Adanalılara ‘’teşekkür’’ niteliği taşıyan etkinliklerle kutlayacak.

8 Nisan 2011’de hizmete açılan ve açıldığı günden beri bir alışveriş merkezinden çok ‘’yaşam alanı’’ sunan Optimum AVM, birinci yaşının heyecanını kent halkıyla birlikte yaşayacak.‘’Maksimum markaları, minimum ödemelerle’’ halkın hizmetine sunan Optimum Outlet, birinci kuruluş yıl dönümü şerefine, 8 Nisan’a kadar üç gün süreyle tüm şehirde eğlenceler düzenleyecek.

Geçen yıl, bölgenin en büyük outlet alışveriş merkezi olarak AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından Türkiye’de “Yılın En İyi Outlet’i” ödülüne layık görülen Adana Optimum, birinci yaş günü kutlamalarının ilk günü olan 6 Nisan’da sevilen oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ı Adanalılarla buluşturacak.

Şaşmaz, söyleşi sonrasında hediye çarkı ile ziyaretçilere birbirinden güzel hediyeler dağıtacak. AVM içerisinde Şaşmaz, AVM dışında animatörler, dansçılar, gösteri yapıp konuklara hediyeler dağıtacak. Müzisyenler ziyaretçilere müzik dolu dakikalar yaşatırken, minik konuklar illüzyon şov ile eğlenecek.İkinci gün ise Hop Dedik Ayhan lakaplı sempatik radyocu Ayhan Güngör, hediye çarkı ile ziyaretçilerin yüzünü gülümsetecek. Tahta bacaklı animatörler, jonglörler ve dansçılardan oluşan ekip, 7 ve 8 Nisan’da Adana sokaklarında halkla buluşacak.Eğlencenin üç gün boyunca bitmeyeceği Optimum AVM’de, 8 Nisan’da Türk pop müziğinin sevilen sesi Erol Evgin’in kendi gibi müzisyen oğlu Murat Evgin mini bir konser verecek. Konser sonrasında birinci yaş pastası kesilecek ve 3 Şubat-25 Mart tarihleri arasında yapılan Mercedes C 180 K araç kampanyasının anahtar teslimi gerçekleştirilecek. Birbirinden farklı etkinliklerle Adana Optimum’da birinci yıl coşkusu zirveye çıkacak.

ADANA OPTİMUM
Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden biri olan Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, bünyesinde bulundurduğu 170 seçkin markayla sadece Adana şehrine değil tüm Çukurova bölgesine hitap ediyor.Optimum yöneticileri, 145 bin metrekarelik yapı içerisinde 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda, 5M Migros, Koçtaş, C&A, Rossmann gibi anchorları, Avşar sinemaları, Fungate, Play bowling, Buz pisti gibi eğlence mekanlarını ve KFC, Pizza Hut, Arby’s, Baydöner, Köfteci Ramiz gibi önemli gıda markalarını Adana’ ya kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyor.Otoban bağlantısı avantajının yanı sıra, Tarsus, Mersin, Hatay ve Niğde gibi il ve ilçelere olan yakınlığı ile bölgenin alışveriş merkezi olan Adana Optimum, müşteri profilini her geçen gün daha da zenginleştiriyor. Adana Optimum Outlet, bölgenin en büyük buz pistine sahip olmasının yanı sıra, 12 kulvarlı bowling salonu, Fun Gate lazer salonu ve 10 salonlu sinema merkezi ile de bölgenin aynı zamanda bir eğlence kompleksini oluşturuyor .