Okan Bayülgen Bülent Ersoy'a 'Döndü' dedi

Programa telefon ile bağlanan bir izleyiciyle 'dandy ' sohbetine giren Okan Bayülgen öyle bir gaf yaptı ki herkesi şaşırttı.

Okan Bayülgen Bülent Ersoy'a 'Döndü' dedi
TV8 ekranlarında haftanın 5 günü canlı olarak yayınlanan Kingo Disco programının dün geceki konusu "dandy"di.

Geceye damgasını vuran Dandy espri ise telefonla bağlanan izleyicinin Bülent Ersoy 'un Dandyliğini sorgulaması üzerine Okan Bayülgen “Dandylerle döndüleri birbirlerine karıştırmayalım” demesi oldu.

Dandy konusu konuşulurken canlı yayına bağlanan bir izleyici ile sohbet eden Bayülgen, izleyicinin konuyu birden ünlülere getirmesinin ardından öyle bir gaf yaptı ki Bülent Ersoy çok bozulacak. İzleyicinin 'Bülent Ersoy'da bir dandy'dir ' sözlerinin ardından konuşan Bayülgen, Bülent Ersoy için 'dandy değil döndü' dedi.

Okan Bayülgen'in sözlerinin ardından stüdyoda kahkaha tufanı koparken, gaf yaptığını anlayan Okan Bayülgen, konuyu geçiştirmek için 'Ben ne zaman Bülent Ersoy'a saygısızlık yaptım. Her zaman saygılı olmuşumdur. Bülent Ersoy'la söylediği şey bir yerel bir yıldızımızdır anlamında söylüyorum. ' dedi.

Sözlerine devam eden izleyici 'Okan Bayülgen bir dandy'dir, İbrahim Tatlıses bir dandy'dir ' deyince ünlü şovmen 'İbrahim Tatlıses benden daha az dandy'dir ' sözleriyle espriyi patlattı.

NEDİR BU “DANDY”
Dandy kavramı sosyal bilimlerde aylaklık için kullanılmıştır.
(Sözlük anlamı) Dandy; Giyimine özen gösteren
(Sıfat) Sıfat olarak Dandy: Şık kimse

BEYAZ GAZETE