Aziziye'de Atıl Durumdaki Bina Yurda Çevrildi

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 15 yıldır atıl durumda bulunan binayı 250 öğrenci kapasiteli yurda çevirdiklerini bildirdi.

Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, Ilıca'da 15 yıldır atıl durumda bulunan belediye iş merkezini öğrenci yurdu olarak ilçeye kazandırdıklarını ifade ederek, geçen yaz sezonunda başlattıkları inşaat çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

İlçeye 250 kişilik öğrenci yurdu kazandırdıklarını vurgulayan Cengiz, şunları kaydetti:

''Buranın ilçemiz için esnafımız için önemi oldukça büyük. Öğrencilerin sorunlarına çare üretmek, dertlerinizle dertlenmek, sevinçlerinize ortak olmak bizlerin görevidir. Burada Esnaf ve Sanatkarlar Odamız çok anlamlı bir çalışma yapmış ve sizlere indirim kartı hediye etmiştir. Bunun dışında biz de belediye olarak sizlere her zaman destek ve sorunlarınıza çare olmaya hazırız. Kapımız sizlere her zaman açıktır.''

Aziziye Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selim Alak da 15 yıldır atıl durumda bulunan binayı yurt olarak geri kazandıran Belediye Başkanı Cengiz'e plaket verdi.

Üniversite öğrencilerine de esnaf indirim kartı hediye eden Alak, öğrencilere esnaf olarak en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurguladı .