Etkinlikler Kapsamında Kentteki Bilboardlara Polis Vatandaş Yakınlaşmasını Gösteren Fotoğraflar Asıldı

Diyarbakır'da 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kentteki bilboardlara polis vatandaş yakınlaşmasını gösteren fotoğraflar asıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı İlyas Burunak, AA Bölge Müdürü Behçet Güngör'ü hafta dolayısıyla ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Burunak, ziyarette yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 aylık bir çalışmanın ardından sevgi ve kardeşlik sloganları içeren 12 ayrı fotoğraf belirlediklerini söyledi.

Bunun polis ve vatandaş kaynaşmasına yönelik bir çalışma olduğunu vurgulayan Burunak, ''Diyarbakır'da çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, halkımızı seviyoruz ve halka hizmet anlayışımızı bu şekilde vurgulamak istedik. 34 resmi aracımızı da bu fotoğraflarla giydirdik. Ayrıca Ofis ve Valilik önündeki dijital bilboardlarda da gösterilecek. Etkinlikler kapsamında şehitlerimiz için mevlit okutulacak ve Dicle Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu'nda da Yenilmez Sanat Merkezi tarafından sahneye konulan, ünlü sanatçı Ahmet Yenilmez'in oynadığı, Uğur Uzunok'un yazdığı, Hilali Mahmutoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği tek kişilik ve tek perdelik Mehmet Akif Dönüyor-Safahat adlı oyun sahnelenecek. Oyunu bin 200 ortaöğretim öğrencisi izleyecek'' dedi.