Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da hayata geçirilen 33 kalemde toplam 937 milyon 250 bin TL'lik yatırımların, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 22 Nisan'da hizmete açılacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen ''Yerel Yönetimler ve Aile Sempozyumu'na katılmak üzere Ankara'ya giden Altepe, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da aralarında bulunduğu Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in de katıldığı toplantıda, Başbakan Erdoğan'ın 22 Nisan'daki Bursa programı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ele alındı.

Altepe, altyapıdan spora, tarihi kültürel mirastan ulaşıma kadar 33 ayrı projenin açılmayı beklediğini belirterek, Ankara temaslarının ve Başbakan'la yapılan görüşmenin Bursa için çok yararlı olduğunu dile getirdi .