Milli Eğitim Camiasından Saldırıya Uğrayan Dershaneye Ziyaret

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, beraberinde bir heyetle birlikte 21 Nisan tarihinde silahlı saldırıya uğrayan dershaneyi ziyaret etti.

Milli Eğitim Camiasından Saldırıya Uğrayan Dershaneye Ziyaret
21 Nisan gecesinde Fem Dershanesi'ne yapılan silahlı saldırıda dershane bekçisi Muhammed Akyol yaralanmıştı. Saldırıdan sonra Şırnak ve Cizre'deki birçok sivil toplum kuruluşu dershaneye destek ziyaretleri gerçekleştirip olayı kınayıp basın açıklaması yapmıştı. Yaşanan olaydan sonra dershaneye bir ziyarette Milli Eğitim Camiasından geldi. Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen, Cizre Milli Eğitim Müdürü Mesut Monis, Şube Müdürü Salih Coşkun veberaberindekiler saldırıya uğrayan dershane müdürünü ve dershane idarecilerini makamlarında ziyaret etti.

Dershane Müdürü Fahri Koca'yı makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, "YGS sınavında il birincisi çıkarıp bölge eğitimine büyük bir katkı sağlayan bu dershanemize yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni eder, saldırıda yaralanan dershane bekçisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir dershane çalışanlarına da geçmiş olsun dilerim" dedi.

Dershane Müdürü Fahri Koca ise, "Yaşanan tatsız olaydan sonra kendilerini gerek telefonlar arayarak gerekse ziyaret ederek yanımızda olduklarını ve destek çıktıklarını gösteren başta milli eğitim camiası başta olmak üzere, sivil toplum örgütlerine, iş adamlarına ve Cizreli vatandaşlarımıza bizlere karşı göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA