'Giymiyorsan Giydir' Kampanyasıyla İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor

Kars Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kars Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Kampanya ile muhtarlıklar tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı yapılıyor. Kampanya hakkında bilgi veren Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyasının herkesin beğenisini kazanmış bir proje şekline geldiğine söyledi.

Başkan Bozkuş, “Başta kampanyanın devamlılığını sağlayan Kadın Meclisi Başkanımız Nicavet Eren, kamu görevlileri, emniyet mensupları, esnaflarımıza ve üniversite öğrencilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Kent Konseyi’nin yaptığı bütün çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydeden Bozkuş, “Kars Kent Konseyi 7 gün 24 saat açık olarak halkın hizmetine sunulmuş vaziyette. Biz yerel yönetim olarak her türlü sosyal aktivitelere destek olmaya devam ediyoruz. Sosyal aktivitelerin bir kısmını Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz bütün aktiviteler halk tarafından olumlu karşılanıp destekleniyor.” diye konuştu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nicavet Eren ise projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Eren, "Giymiyorsan Giydir projemiz 2. yılında da devam ediyor. Kimse israf etmiyor, giyilebilecek durumda olan ve kullanılmayan giysiler yardımsever vatandaşlar tarafından Kent Konseyi'ne getiriliyor. Herkesten destek bekliyoruz." şeklinde konuştu.