NEÜ Okutmanlarından Birlik ve Beraberlik Yemeği

Nevşehir Üniversitesinde görev yapan okutmanlar, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

NEÜ Okutmanlarından Birlik ve Beraberlik Yemeği
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksek Okulu (MYO) Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Yabancı Diller Bölüm Bşk. V. Yrd. Doç. Dr. İbrahim İlhan, Türk Dili Bölüm Bşk. Yrd. Doç. Dr. İ. Ethem Özkan, Beden Eğitimi Bölüm Bşk. Yrd. Doç. Dr Alparslan İnce’nin yanı sıra üniversitede görev yapan okutmanlar ile eşleri katıldı.

Yemekli toplantıyı organize eden Nevşehir Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Okutmanı Erçin Özzade, üniversitenin kuruluşunun 5.yılında birlik ve beraberliği vurgulamak için bir araya geldiklerini belirterek, geceye katılarak kendilerini onurlandıran Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a katılımcılar adına teşekkür etti.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, “Üniversitemizin kuruluşunun 5. yıl dönümü dolayısıyla böyle bir gece düzenlendiğini duyduğumda çok mutlu oldum. Bu tür birliktelikler, kaynaşmak adına büyük önem taşımaktadır. Böyle organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi daha iyi pekiştiriyoruz. İnşallah daha nice 5. Yıllarda yine birlikte oluruz. Nevşehir Üniversitesi olarak yeni kurulan üniversiteler arasında çok iyi durumdayız. Yolun başında olmamıza rağmen pek çok kıstaslara göre ilk sıralarda yer almak için çok çalışmamız gerekiyor. Bunun için ekip ruhuyla, belli bir hedefe kilitlenerek, gerek okutmanlarımızla, gerek hocalarımızla büyük gayretler göstermeliyiz. Bu geceyi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA