Memiş Hoca Uyardı: Sakın Bunlara İnanmayın

Büyü olayının var olduğunu söyleyen Memiş Hoca uyardı: "İntermetten büyü yapıyorum diyenlere kesinlikle inanmayın."

Memiş Hoca Uyardı: Sakın Bunlara İnanmayın
Büyü olayının var olduğunu söyleyen Memiş Hoca uyardı: 'İntermetten büyü yapıyorum diyenlere kesinlikle inanmayın. Bunlar sanal alemde olmaz. '

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programına konuk olan Memiş Hoca, dini konular üzerine bilgiler vererek, büyü ile ilgili de uyarılarda bulundu.

'Birine sabahtan akşama kadar beddua etseniz yerini bulmaz ' diyen Memiş Hoca, 'Allah her şeye kadirim diyor. Zaten haklıyı haksızı biliyor. Zaten eğer biri sana bir zalimlik yapılmışsa, senin beddua etmene gerek yok ki... Allah onun cezasını zaten dünyada verir. Ama bir insan bir insana karşılıksız dua ediyorsa Allah onun duasını anında kabul eder. Burada samimiyet var. Bu iyiliğin karşılığı hemen yerini bulur ' şeklinde konuştu.

'HERKES O İŞİ YAPAMAZ '

Büyü olayının olduğunu da söyleyen Memiş Hoca, 'Bu islamdan önce de vardı. İslam dini büyüyü yaskalamıştır, büyüyü haram kılmıştır. Büyü var ki; haram kılmıştır. Ama her ben büyücüyüm diyen insan o işi yapaz. Her ne kadar kötülükte olsa o da bir ilimdir, onun da şekli, şemali vardır. Herkesin yapacağı bir şey değildir. Ama maalesef yapan insanda şeytanın yardımıyla zuhur ettirir ' ifadelerini kullandı.

Memiş Hoca'nın bu sözleri üzerine daha önce büyü konusundan muzdarip olan Seda Sayan, 'Kötülükle uğraşanlar berter olsunlar ' yorumunda bulundu.


'İNTERNET ÜZERİNDEN BÜYÜ YAPIYORUM DİYENLERE İNANMAYIN '


'Büyüyü internet üzerinden çok yapıyorlarmış ' diye konuşan Memiş Hoca şu uyarılarda bulundu: 'İnanmayın, uzak durun. Bunlar sanal alemde olmaz. Bunların şekli, şemali var. Bunların çalışması var, uzun vadeli süreleri var. Paranıza yazık. ' BEYAZ GAZETE