Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir Açıklama Yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, insanların hizmetine sunulan parkların tahrip edilmemesinin gerekli olduğunu belirtti.

Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin yapmış olduğu Turan Özdemir Parkı'nın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilmesinin üzücü olduğunu ifade etti.

Parkın tahrip edilmesinin sadece belediyeye değil, aynı zamanda Gölbaşı halkına da yapılmış bir çirkin saldırı olduğuna işaret eden Başkan Özdemir, şunları kaydetti:

''Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hoşça vakit geçirebilmeleri, kadınlarımızın, yaşlılarımızın kısaca her yaştan insanımızın yararlanabileceği parkın kendini bilmez kişi ya da kişilerin bilinçsiz saldırıları sonucu tahrip edilmezi bizleri fazlasıyla üzdü. Parklar, belediyeler tarafından yapıldıktan sonra o bölgede yaşayan herkesin ortak malıdır.

Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz. Ancak en kısa sürede yakalanarak gerekli cezayı alacaklarına inanıyoruz.''
Kaynak: AA