23 Nisan Coşkusu Çelenk Sunumuyla Başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurt genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı.

23 Nisan Coşkusu Çelenk Sunumuyla Başladı
Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09.00’da başlayan törene Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyoncu, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri M.Zeki Gürcün, Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek ile Ercan Çorbacı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Yaşar ile Hüseyin Erdoğan, belediye meclis üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler, siyasi parti temsilcileri, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, okul müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Programa çelenk sunumu ile başlandı. Kaymakamlık makamı, garnizon komutanlığı, belediye başkanlığı ile cumhuriyet başsavcılığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından sırasıyla diğer çelenkler de Atatürk Anıtı’na sunuldu. Çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından programa bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile devam edildi. Sonrasında da hep bir ağız İstiklal Marşı okundu.

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programa Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda devam edildi .
Kaynak: İHA