Milletvekili Can 71 Evler Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can 71 Evler Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.

Milletvekili Can 71 Evler Esnafını Ziyaret Etti
Odunpazarı Belediyesi'nin Zümrüt Camii'nde ki pilav ikramına katılan Can, daha sonra mahalle esnafını ziyaret ederek kahvede vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Mahalleye yeni bir postahane açılacağının müjdesini veren Can, "Halkımızın tüm hizmetleri yerinde alması için çalışıyoruz" dedi.

Bölgeye yapılacak olan kampüs hastane ile ilgili açıklamada bulunan Can, "Hükümetimizin yeni dönemde 22 şehrimize yapacağı hastanelerinden biri de 71 Evler Mahallesi'nde yer alacak. Açılacak hastane mahalleye canlılık katacak. Bin yataklı bir hastanenin gerek sosyal, gerekse ekonomik olarak da bölgeye birçok getirisi olacaktır" diye konuştu.

Emek ve 71 Evler Mahallelerine hizmet verecek kapalı bir spor salonu projesi üzerinde çalıştıklarını da belirten Can, "En kısa zamanda modern bir spor salonunu vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mahalle ziyaretine Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez, Meclis Üyesi Halil Kılıç, Mahalle Muhtarı Emir Dişbudak, AK Parti Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA