Tatvan Kaymakamı Yılmaz Milli Sporcuyu Makamında Kabul Etti

Bitlis'in Tatvan ilçe Kaymakamı Süleyman Yılmaz, 5-10 Mart tarihleri arasında Kırşehir'de yapılan Full Contact Türkiye Şampiyonası'nda, 91 kiloda Türkiye şampiyonu olan Bitlisli Milli Sporcu Mustafa Okay'ı makamında kabul etti.

Tatvan Kaymakamı Yılmaz Milli Sporcuyu Makamında Kabul Etti
Kırşehir Ahi Evren Üniversitesi Spor Salonu'nda Bitlis'ten 6 sporcunun katıldığı şampiyonada çıktığı 4 maçta da rakiplerini tek tek nakavtla yenen milli sporcuyu Okay'ı Bitlis'e kazandırdığı başarıdan ötürü tebrik eden Kaymakam Yılmaz, Tatvan Kaymakamlığı olarak Sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Elde edilen her başarıda gururlandıklarını kaydeden Kaymakam Süleyman Yılmaz, Spor'un Tatvan'da hem suç işleme oranını düşürdüğünü hem de bireyin öz güven kazandığın belirtti.

Milli Sporcu Okay'ı ve Takım hocası Ömer Uğur'u elde edilen başarıdan ötürü tebrik eden Yılmaz, Milli Sporcuya başarı dileğinde bulundu.

Okay da, yeni hedefinin 24 Kasım'da Romanya'nın Bükreş kentinde yapılacak olan Kick Box Full Contact Avrupa Şampiyonası'nda Bitlis'i ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti

Şampiyonaya katılmalarında kendilerinden desteklerini esirgemeyen Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'a da teşekkürlerini ileten Okay, "Şimdiden çalışmalara başladım. İnşallah Avrupa Şampiyonu olarak döneceğim" dedi.

Antrenör Ömer Uğur ise Okay'ın başarı serisine bir yenisi eklendiği için mutlu olduklarını belirterek, "Şampiyonaya gitmelerinde kendilerine destek olan Bitlis Gençlik Spor Müdürlüğüne, Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'a ve spor kursları açarak sporcular yetiştirmemizde katkısı olan Tatvan Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. İnşallah hepsinin desteğiyle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Bitlis'e birçok sporcu kazandırarak gerek Türkiye Şampiyonlarında gerekse Avrupa Şampiyonlarında başarıelde etmeleri için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Milli sporcunun 3 profesyonel maça davet edildiğini de aktaran Uğur, sponsor bulunması durumunda Mustafa'nın daha büyük başarılar elde edeceğini belirterek, "Mustafa için sponsor ihtiyacımız var. Mustafa'nın maçlara daha iyi hazırlanması için düzenli olarak kamp yapması gerekiyor. Ancak bunun için de bir sponsor ihtiyacımız var" şeklinde konuştu .