Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Çatalzeytin'de ilköğretim okulları arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.

Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi
Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen turnuvaya, Paşalı ve Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun öğrencileri katıldı.

Turnuvada Paşalı İlköğretim Okulu'ndan Sedat Şentürk birinci, Yunus Emre İlköğretim Okulu'ndan Resul Özcan ikinci ve aynı okuldan Esra Topçu üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri 23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri sırasında verilecek.

-CHP Çatalzeytin İlçe Başkanlığına Sami Ercan yeniden seçildi-

Çatalzeytin CHP ilçe lokalinde gerçekleştirilen kongrede, divan başkanlığını CHP Kastamonu İl Başkanı Mehmet Salih Karasalihoğlu yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri raporları oy birliği ile kabul edildi.

Mevcut başkan Sami Ercan başkanlığındaki tek liste ile gidilen seçimlerde, Ercan geçerli oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Ercan başkanlığındaki yönetim kurulu Ahmet Kömeçoğlu, Enver Öz, Necati Erat, Erdal Savcı, Mustafa Akyol, Cemal Yıldırım, Cemal Kara, Naim Demir, Seyhun Yılmazer ve Necati Çelik'ten oluştu .
Kaynak: AA