Silifke Kültür Merkezi’ne Engelli Asansörü

Mersin’in Silifke ilçesinde engelli bireylerin sinema veya kültür merkezinde düzenlenen programları izleyebilmeleri için engelli asansörü yapıldı.

Silifke Kültür Merkezi’ne Engelli Asansörü
İlçenin yaşam kalitesini artırmak isteyen Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, kültür merkezinde engelliler yararına engelli asansörü yaptırdı. Kültür merkezine gelecek yaşlıların da kolay giriş çıkışlarının yapılabilmesi için düşünülen asansör ilçe halkının kullanımına sunuldu. AKE Asansör Yürüyen Merdiven Engelli Sistemleri tarafından Silifke Belediyesi Kültür Merkezi'ne yerleştirilen engellilere yönelik asansörü inceleyen Başkan Ali Öngel, artık hem engelli bireylerin hem de yaşlıların kültür merkezinden faydalanabileceklerini belirtti.

Silifke Belediyesi olarak engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çabaladıklarını kaydeden Ali Öngel, “Bugüne kadar engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı alanlarda veya onlara yönelik projelerde hep destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. İlçede yaşayan engelli vatandaşlarımıza yönelik Engelliler Derneği tarafından belediyemize gelen projeleri değerlendirerek uygulamaya koyuyoruz.” dedi.

Silifke’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çabaladıklarını belirten Öngel, belediye olarak 7’den 7’ye herkese önem verdiklerini vurguladı .