Dershanelerde Eğitimde Kalite İçin Hareket Arttı

Ünye’de beş dershanenin bir araya gelerek kurdukları ‘Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği’ (EKAD), öğrencilerin sınavlarının yaklaşması ile sosyal aktivite ve bilgilendirme etkinliklerini artırdı.

Dershanelerde Eğitimde Kalite İçin Hareket Arttı
LYS ve SBS’ye girecek olan öğrenciler için 17 Nisan’da EKAD tarafından Halil Efendi Sosyal Tesisleri’nde daha çok moral ve motivasyon içerikli konulardan bahsedilecek. Sınav Dershanesi Müdürü EKAD Derneği Başkanı Osman Keskin, konu ile alakalı açıklamasında, “Sınava girecek olan öğrenciler ve bir alt sınıflara yönelik olan bu programımızın amacı, öğrencilerdeki sınav stresi ve heyecanını kırmak için olacak. Bir alt sınıflarda olacak, çünkü onlar da seneye bu sınavlara girecekler. 17 Nisan günü 14.00’de 7-8’inci sınıflara yönelik, aynı günün akşamı da programın içeriği biraz değiştirilerek 17.00’de LYS öğrencilerine ve 11’inci sınıf öğrencilerine ve akşam saat 20.00’de de yine içerik değiştirilerek öğrenci velilerine yapılacak.” dedi.

Başkan Keskin, daha çok moral ve motivasyon içerikli olan bu programda sınav adayları ve aday adaylarındaki stres ve heyecanı kırmak istediklerini ifade etti.

Keskin, "Öğrenci velilerine yapıyoruz. Çünkü, sınava girecek olan öğrenciye karşı velilerin de büyük sorumlulukları var. Bu bağlamda uzman televizyon ekranlarında da gördüğünüz Süleyman Beledioğlu’nun katkılarıyla gösteri yapılacak. Tabii bu program sadece EKAD üyesi dershane ve öğrencilerine hitaben olacaktır. Çünkü, Ünye’deki en büyük salonumuz bin kişi alabiliyor. Biz de bunu dernek üyesi olan öğrencilere kısıtlamak zorunda kaldık. Gönül isterdi ki bütün öğrencilere sunalım ama bu da mümkün değil.” şeklinde konuştu.