Roman Çocuklar, Oğuz Saygın'la Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. Yıldönümü çerçevesinde Kocaeli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu ile ortaklaşa düzenlediği "167 Gülen Yüz" projesi kapsamındaki etkinlikler önceki gün de devam etti.

Roman Çocuklar, Oğuz Saygın'la Buluştu
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı etkinlikler kapsamında Türkiye’nin en ünlü NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın’ı Roman çocuklarla buluşturdu. Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye Roman çocukların yanı sıra Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri eşlik etti. NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın söyleşide çocuklara motivasyon, hafıza teknikleri ve dikkat konusunda yararlı bilgiler aktardı. Saygın, söyleşiye Roman çocukların aktif katılımını sağlayarak, eğlenerek öğrenmelerini sağladı. Söyleşide hafıza teknikleri kapsamında rakam- şekil ilişkisine yer verildi.

Saygın’ı büyük bir dikkatle dinleyen Roman çocuklar bu sayede kendilerine 1’den 10 kadar verilen şifreleri hatasız bir şekilde söyledi.

Oğuz Saygın söyleşisinde ayrıca mazeret ve dikkat konusuna da değindi ve konuyla ilgili çocuklara oyunlar oynattı. Saygın, oyunu kazananlara imzalı kitaplarından dağıttı.

Söyleşisinin sonunda Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polisleri NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın’a çiçek vererek, teşekkür etti .
Kaynak: İHA