Dalaman Emniyetinden Kaymakam Şimşek’e Ziyaret

Dalaman Emniyet Müdürlüğü personeli, “10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek’i ziyaret etti.

Dalaman Emniyetinden Kaymakam Şimşek’e  Ziyaret
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, Hava Limanı Emniyet Müdürü İsmail Yenigelen, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Güneş ve personeli Kaymakam Yılmaz Şimşek’e makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz Şimşek’e ziyaret sırasında konuşan Hava Limanı Emniyet Müdürü İsmail Yenilen; “ Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. Yılı kutlama çerçevesinde makamınıza teşrif ettik. bizlere kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bugüne kadar olan 10 Nisan’lar gibi, bundan sonrada teşkilatım adına kazasız ve iyi geçmesini temenni ediyorum; nice 10 Nisanları hep birlikte geçirmeyi temenni ediyorum. Bizlere kabul ettiğiniz için teşkilatım adına teşekkür ederiz.” Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Yılmaz Şimşek; “ Bende sizlerin polis günlerini kutluyorum. İnşallah bundan sonrada, aynı helecanla, bu kutlamaları devam ederiz. Bu sırada şehit olmuş polislerimizi rahmetle anıyorum. Yine polis Gazilerimize, emekli olan kişilere bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum. Tekrar arkadaşlarıma poş geldiniz diyorum.”diye konuştu.

Kaymakam Yılmaz Şimşek’e yapılan ziyaret bitiminde; Polis teşkilatında birinci sınıf Emniyet Müdürlüğünden emekli olmuş ve şehit ailelerinin evlerine ziyarette bulunup birer çiçek buketi verdiler .
Kaynak: İHA