Çocuklarını Bekleyen Aileler Bir Bardak Çay İle Isınmaya Çalıştı

Erzurum'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'na giren öğrenciler içeride sorularla, aileler ise dışarıda soğukla mücadele etti.

Çocuklarını Bekleyen Aileler Bir Bardak Çay İle Isınmaya Çalıştı
Aileler, bir bardak çayla ısınmaya çalıştı. Erzurum Anadolu Lisesi’nde kantin işleten Ahmet Çamkıranoğlu, sınav sebebiyle okulun bahçesine çay seti kurdu. Karın henüz kalkmadığı Erzurum'da vatandaşlar soğuk sebebiyle çaya rağbet gösterdi.

Vatandaşlar ücretiyle çay içerek ve karınlarını doyurarak hem ısındı hem de stres attı. Erzurum’da Saat 9’dan itibaren sınav salonlarına alınmaya başlanan öğrencilerin aileleri dışarıda heyecanlı bir bekleyişe geçti. Bir yandan sınava giren yakınları için dua ederken bir yandan da ısınmaya çalıştılar. Bazı vatandaşlar bahçede soğukla mücadele etti,

bazıları da arabalarında oturarak sınavın bitmesini bekledi. Erzurum Anadolu Lisesi’nin kantincisi Çamkıranoğlu, dışarıda bekleyenler için çay setini okulun bahçesine kurdu. Çamkıranoğlu, üşüyenlere çay, karnı acıkanlara ise atıştırmalıklar sattı. Sınava giren yeğenini okulun bahçesinde bekleyen Ümit Atilla, soğuk havada bekleme stresine en iyi çözümün bir bardak sıcak çay olduğunu belirterek, bundan dolayı memnuniyetini dile getirdi .