Başkent'te Meydana Gelen Trafik Kazalarında 3'ü Ağır 6 Kişi Yaralandı

Ankara’da iki farklı yerde meydana gelen kazalarda, 3’ü ağır 6 kişi yaralandı.

Keçiören Basın Caddesi’ndeki kazada sürücüleri henüz belirlenemeyen 06 BC 2043 plakalı minibüs ile 06 T 5810 plakalı ticari taksi kafa kafaya çarpıştı.

Aşırı süratli oldukları öğrenilen iki araç çarpışma sonrası hurdaya dönerken, araçlardaki yolculardan Yılmaz Haydaroğlu, Berk Kaderoğlu ve Mehmet Köksal sıkıştıkları yerden itfaiyenin müdahalesiyle çıkartıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılardan Yılmaz Haydaroğlu'nu Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Berk Kaderoğlu ile Mehmet Köksal'ı ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların kaldırıldıkları hastanede ameliyata alındığı ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.Kaza sonrası her iki aracın parçaları etrafa fırladı. İkinci kaza ise Ulus Osmanlı Kavşağı’nda meydana geldi. Sürücüleri henüz belirlenemeyen bu kazada da 06 BG 5178 plakalı otomobil ile 34 RFS 08 plakalı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada her iki otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Yaralıların kazadan hafif sıyrıklarla kurtulduğu gözlenirken, kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri her ihtimale karşın yaralıları hastaneye kaldırdı. Bir trafik lambasının yıkıldığı kazanın ışık ihlalinden kaynaklandığı belirtildi. Bu arada polis her iki kaza ile ilgili de inceleme başlattı .