Kadınlar Olimpik Havuzu Gün Boyu Doldurdu

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde bulunan Olimpik yüzme havuzu, Dünya Kadınlar Günü'nde ücretsiz olunca gün boyu bayanlar tarafından dolup dolup boşaldı.

Kadınlar Olimpik Havuzu Gün Boyu Doldurdu
HİSF İl Temsilcisi Davut Güleç, federasyon faaliyet programı çerçevesinde, Kadir Has Stadı'nın yanında bulunan Olimpik yüzme havuzunun Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gün boyu ücretsiz olması için Gençlik Hizmetleri il Müdürlüğüne başvurdu. Bu başvurunun kabul edilmesi ile sadece o gün boyu kadınlar olimpik yüzme havuzundan ücretsiz olarak yararlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren aralıklarla gelen bayanlar, havuzdan gün boyu istedikleri süre hiçbir engel olmadan yararlandı.

Önce bayan personeline, daha sonra havuza gelen bayanlara çiçek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mehmet Metin Özen, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü şu günlerde bile Olimpik Yüzme Havuzuna herkesin ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Herkes İçin Spor Federasyonu il temsilcisi Davut Güleç, Türk kadınlarının ve annelerinin tarihte birçok ilklere, örnek ve model olacak işlere imza attığına dikkat çekerek, artık bilinçli ve sağlıklı sporda da bayanların daha aktif rol almalarını istedi. Güleç “Olimpik Yüzme havuzunun Dünya kadınlar gününde gün boyu ücretsiz olması konusunda bize destek veren Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürümüz Mehmet Metin Özen'e teşekkür ederim. Kayseri'de sporu hareketlendiren ve destekleyen il Müdürümüzle daha birçok ilklere imza atmayı hedefliyoruz. Olimpik havuzundan ücretsiz yararlanan çoğu bayanın yüzme bilmemesi ise dikkat çekti. Zaman zaman bu tür etkinliklere devam etmek istiyoruz” dedi.
Kaynak: İHA