Balkansiad Busat’ı Ziyaret Etti

Balkan Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) Başkanı Naci Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Mustafa Esgin'i ziyaret etti.

Balkansiad Busat’ı Ziyaret Etti
Konuklarını Doruk Tıp Merkezi 'nde ağırlayan BUSAT Başkanı Mustafa Esgin, Türkiye'nin 2023 vizyonunda 1 milyon sağlık turisti ve 20 milyar dolar gelir elde etme hedefi içerisinde olduğunu, sağlık turizminin bir ülke politikası olarak kabul edilmesinin böyle büyük hedeflerin oluşmasında çok önemli bir yer edindiğinin de göstergesi olduğunu belirtti.

“Sağlık turizminin gelişmesi adına yapılacak faaliyetlerde ana destinasyon olarak Balkanları seçtik ve ilk ofisimizi Üsküp'te açacağız'' diyen BUSAT Başkanı Mustafa Esgin, sözlerine şöyle devam etti: 'Bursa olarak termal sularda Avrupa'da birinciyiz. Medikal sağlıkta önemli bir ağırlığımız var. Sahip olduğumuz bu doğal kaynakların ve imkânların daha çok farkında olmalıyız. Bursa'mızı diğer rakip kentlere karşı avantajlı hale getirecek ne tür yatırımlar yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bu anlamda proje ve çalışma yürütenlere de destek vereceğiz.'

'BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin ise, “BALKANSİAD gibi önemli projelere imza atacak olan bir sivil toplum kuruluşu başkanı olan kardeşimiz Mustafa Esgin 'i de derneğimiz çatısı altında görmek isteriz. Ve bundan büyük mutluluk duyacağız” sözleriyle BUSAT Başkanı Mustafa Esgin 'i BALKANSİAD üyesi olmaya davet etti.“Bursa 'ya katkı sağlayacak ne varsa bende varım” düşüncesini savunduğunu belirten Esgin üyelik formunu doldurarak BALKANSİAD 'a üye oldu. BALKANSİAD 'a üye olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Esgin bundan sonra BALKANSİAD çatısı altında sağlıkla ilgili tüm projelerde yer alacağını belirtti.Başkan Naci Şahin, de “Hayırlı, uğurlu olsun. Bundan sonra kardeş derneğimiz BUSAT 'la Bursa için yapılması gereken tüm projelerde üzerimize düşeni layıkıyla gerçekleştireceğimize herkes emin olabilir” dedi.
Kaynak: İHA