Ağrı'da 'Kar Şiirleri Şöleni' Coşkusu

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi ve Ağrı Eğitim Bir-Sen Şubesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Kar Şiirleri Şöleni’ Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ağrı Eğitim Bir-Sen Şubesi Başkanı Süleyman Gümüşer böyle anlamlı bir etkinlikte kendilerini kırmayıp programa katılan misafirlere teşekkür etti. Sendika olarak böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemekten duydukları mutluluğu belirten Gümüşer, 'Biz sendika olarak bu tür kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan değerli şairlerimize ve şiirseverlere teşekkür ederim. ' dedi.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı Doç Dr. Rıdvan Canım da 'Kar Şiirleri Şöleni 'ne gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Programda Abdulkerim Dinçbey, Tacettin Şimşek, Ekrem Karadişoğulları ve Mehmet Yaşar Genç gibi şairler 'Kar ' konulu şiirlerini okudu. Ağrı Halk Eğitim Merkezi 'nde düzenlenen programa Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim ve çok sayıda şiirsever katıldı.