Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy Açıklama Yaptı

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ''İstanbul'un en gözde noktalarında dev afişlerle ilçemizi tanıtıyoruz'' dedi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk olarak İstanbul'un en hareketli noktalarından birisi olan Bağdat Caddesi'ndeki panolarda Safranbolu'nun tanıtılmaya başlandığını ve diğer yerlerde devam ederek büyük bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Bu konuda bir reklam ajansıyla ortak çalıştıklarını anlatan Aksoy, ''Bu çalışmayla İstanbullular'ın gündemine Safranbolu'yu tekrar getirmek istiyorum. Safranbolu gerçekten İstanbul'dan günübirlik gelinebilecek uzaklıkta'' dedi.

Safranbolu'nun, insanların 2-3 gün konaklamayı arzu edecekleri bir ilçe olduğunu belirten Aksoy, şunları kaydetti:

''İstanbul'un merkezlerinde Safranbolu'nun resimlerinin boy göstermesi ve insanların Safranbolu'ya davet edilmesinin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız çalışma da Safranbolu turizmine, esnafına, otelcisine, lokantacısına, hediyelik eşyacısına büyük bir potansiyel sağlayacağını düşünüyorum. Amacımız turizmde bir milyon rakamını yakalamak. Bu bir milyon rakamını yakalamak adına öncelikle tanıtım faaliyetlerimizin ardından da turizmimizi, yatırımlarımızı buna göre organize etmek gerektiğimizi düşünüyorum.' '